HOME UITLEG NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERS AGENDA FOTOBOEK IDEE INSTUREN LINKS CONTACT
DISCLAIMER
De informatie op deze website komt tot stand onder de verantwoordelijkheid van het Team Wijk-idee.

Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie verouderd, incorrect en/of incompleet zijn.

In geen geval is het Team Wijk-idee aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website.

Het is mogelijk dat via deze website toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Het Team Wijk-idee heeft geen zeggenschap over deze websites en kan derhalve niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen.

Privacy

Het Team Wijk-idee hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. De gegevens die u via deze website verstuurd, worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor u uw gegevens heeft verstuurd. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Indien u ongewenst gefotografeerd bent en als deze foto('s) vervolgens ongewenst op de website is/zijn gepubliceerd, kunt u dat schriftelijk (dus ook via e-mail) melden aan de webmaster van het Team Wijk-idee (via de contact-pagina). Het Team Wijk-idee zal het beeldmateriaal dan zo snel mogelijk van de website verwijderen.

Informatie over bezoeken aan deze website worden slechts gebruikt ter ondersteuning van statistische verwerkingen en niet gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Copyright

Het Team Wijk-idee behoudt het auteursrecht op alle via deze website verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's, grafische voorstellingen en fotomateriaal.

Niets uit de informatie mag zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd.

Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding.

Wanneer derden foto's ter beschikking stellen voor publicatie op deze website doen zij daarmee afstand van hun auteursrecht, recht op handelsmerk en andere intellectuele rechten.


Copyright 2008 - 2023 Team Wijk-idee 3Vliet 't Zand - Laatst bijgewerkt op: 27-06-2022 - Disclaimer - Statistieken