HOME UITLEG NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERS AGENDA FOTOBOEK IDEE INSTUREN LINKS CONTACT
UITLEG
Het Team Wijk-idee is er voor ťn door inwoners uit Drievliet en 't Zand. Het team bestaat uit 3 vrijwilligers. Het Team Wijk-idee krijgt elk jaar een budget van de gemeente waarvan div. activiteiten georganiseerd worden.
U HEEFT EEN IDEE?
Alle inwoners in de wijk Drievliet en het Zand, dus ook u, kunnen ideeŽn insturen voor een activiteit. Het Team Wijk-idee beoordeeld de ideeŽn, en probeert er zoveel mogelijk te realiseren. Uiteraard moet er ook nog budget beschikbaar zijn.
TEAMLEDEN
Momenteel bestaat het team uit de volgende leden:


Josť Kleine
Franny de Wit
Gijs Slagmolen

De teamleden zijn de motor van het Team Wijk-idee, en doen hun werkzaamheden op vrijwillige basis.
HANDEN UIT DE MOUWEN STEKEN
IdeeŽn zijn altijd welkom, maar u moet wel zelf de handen uit de mouwen steken. Het Team Wijk-idee zorgt weliswaar voor budget (en/of ondersteuning hiervan), promotie en connecties, maar u moet de activiteit zelf organiseren. Als u hier geen ervaring mee heeft, dan zijn wij uiteraard wel bereid om u te helpen.
VRIJWILLIGERS
Het Team Wijk-idee kan niet zonder vrijwilligers! Denk hierbij aan verkeersregelaars, mensen die toezicht houden bij activiteiten enzovoorts. De groep vrijwilligers is nog minimaal, dus wilt u iets doen voor de wijk? Meld u dan aan als vrijwilliger via onze website!


Copyright 2008 - 2023 Team Wijk-idee 3Vliet 't Zand - Laatst bijgewerkt op: 27-06-2022 - Disclaimer - Statistieken